Matrix Fitness

Ebben a menüpontban a méltán népszerű, talán a világ egyik legjobb márkáját tekinthetjük meg - a Matrix Fitness ellipszis gépeket, melyek minden stúdióba ajánlunk!

Matrix Fitness Ellipszisjáró - Rengeteg olyan kardiogép létezik, mely a felhasználók alkalmazkodását igényli a mozgást illetően. A Matrix gépei egészen mások. Jobbak. Hallgattunk rátok, és a szerviz szakembereitekre. Figyeltük a vendégeiteket, hogyan edzenek. A részletek kidolgozása iránti fáradhatatlan figyelmünk eredményeképpen olyan gépeket alkottunk, melyek egyszerűen felülmúlják a többit. Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból - Amerikából!

A világ egyik legjobb márkája!

Matrix Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
 • A3x Ascent Trainer
  Matrix Fitness A3x Ascent ellipszis tréner Matrix Fitness A3x Ascent Trainer kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnessgép..
 • A5x Ascent Trainer
  Matrix Fitness A5x Ascent Trainer Matrix Fitness A5x Ascent Trainer - Kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnessgépek egyi..
 • A7xe Ascent Trainer
  Matrix Fitness A7xe Ascent ellipszis tréner Matrix Fitness A7xe Ascent ellipszis tréner kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető..
 • A7xi Ascent ellipszis tréner
  Matrix Fitness A7xi Ascent ellipszis tréner Matrix Fitness A7xi Ascent ellipszis tréner kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető..
 • E1x ellipszis tréner
  Matrix Fitness E1x ellipszis tréner leírása A Matrix Fitness E1x ellipszis tréner kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több fitnesz teremben megtalálható. A vezet..
 • E3x ellipszis tréner
  Matrix Fitness E3x ellipszis tréner leírása A Matrix Fitness E3x ellipszis tréner Kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnes..
 • E5x ellipszis tréner
  Matrix Fitness E5x ellipszis tréner Matrix Fitness E5xc ellipszis tréner - Kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több fitness teremben megtalálható. A vezető fitne..
 • E7xe ellipszis tréner
  Matrix Fitness E7xe ellipszis tréner Matrix Fitness E7xe ellipszis tréner - Kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnessgépe..
 • E7xi ellipszis tréner
  Matrix Fitness E7xi ellipszis tréner Matrix Fitness E7xi ellipszis tréner kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnessgépek ..