Matrix Fitness

Ebben a menüpontban a méltán népszerű, talán a világ egyik legjobb márkáját tekinthetjük meg - a Matrix Fitness ellipszis gépeket, melyek minden stúdióba ajánlunk!

Matrix Fitness Ellipszisjáró - Rengeteg olyan kardiogép létezik, mely a felhasználók alkalmazkodását igényli a mozgást illetően. A Matrix gépei egészen mások. Jobbak. Hallgattunk rátok, és a szerviz szakembereitekre. Figyeltük a vendégeiteket, hogyan edzenek. A részletek kidolgozása iránti fáradhatatlan figyelmünk eredményeképpen olyan gépeket alkottunk, melyek egyszerűen felülmúlják a többit. Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból - Amerikából!

A világ egyik legjobb márkája!

Matrix Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
  • E1x ellipszis tréner
    Matrix Fitness E1x ellipszis tréner leírása A Matrix Fitness E1x ellipszis tréner kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több fitnesz teremben megtalálható. A vezet..
  • E3x ellipszis tréner
    Matrix Fitness E3x ellipszis tréner leírása A Matrix Fitness E3x ellipszis tréner Kiváló minőségű ellipszisjáró egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezető fitnes..