Aktualitások

Vital Force futópad szobakerékpár és elliptikus tréner
Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner Mint ahogy az már ismert, cégünk próbál mindig a magas minőségű, de megfizethető termék kínálatra törekedni. Lényegében ezért is hoztuk létre a Vital Force márkanevet és alapítottuk meg saját márkás termékeinket. Jelenleg saját termékeink között futópadokat, szobakerékpárt és elliptikus trénert egyaránt találhatnak a kiegészítő termékeink mellett! Ebben a cikkünkben Saját termékeinket mutatjuk be... Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner Ahogy a bevezetőben is említettük, mindig a minőségre törekedünk. Ezért csak..
Elliptikus trénerek, vagy más néven ellipszisjárók. Sokan érdeklődnek az elliptikus tréner vásárlása előtt, hogy vajon mik azok a szempontok, amikre oda kell figyelni. Például, mekkora legyen a lendkerék, milyen nagy a lépéstávolság és lépéshossz és így tovább?
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Bemutatótermünkben a Christopeit CS5 hosszú ideje vásárlóink egyik kedvenc darabja, így most erre a termékre esett a választásunk. A Németországi Teszt győztes termék nekünk sem okozott csalódást.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Ki ne szeretne az otthonában egy hatékony fitness gépet, amivel a bikini szezonra formába kerülhetne? Örömmel tudatjuk a már meglévő és leendő ügyfeleinkkel, érdeklődőinkkel, hogy a Christopeit Sport CX4 ellipszisjáróját
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Bemutatótermünk egyik legújabb tagja a CX6 ellipszisjáró. Christopeit termékeink nagy népszerűségnek örvendenek, így van ez a CX6 esetében is.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
2013-as szezon fitness és sportszer újdonságai
Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy 2012-ben ismételten elmarad a világvége, így nyugodtan beszélhetünk már most a jövő szezon újdonságairól! Ne felejtsük el, hogy a fitness "iparban" szeptemberben kezdődik az új szezon. Ezért már most közöljük néhány termékünk illetve márkánk újdonságait
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Stamm Ergo cross 104 ellipszis tréner teszt
Gór cső allá vettük a Stamm Bodyfit Ergo 104 ellipszisét. Németországból származó termék, amely rövid idő alatt meg hódította Németországot és mára már Magyarországot is. Kíváncsian indultunk neki a tesztelésnek.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése