DC Athletics

A DC Athletics-t az Egyesült Államokban tervezték, és minden területen magas minőséget garantál. A kialakítások ergonómiailag csúcsminőségűek, és mindenekelőtt teljesen naprakészek a legújabb trendekkel. Tudta, hogy a DC Athletics futópadok többsége Zwift-kompatibilis? És hogy Greg Van Avermaet, Sven Nys és Evy Gruyaert a Start 2 Run futópadjaival mind a DC Athleticst választották?

Még több referenciára van szüksége? A kétszeres világbajnok Julian Alaphilippe tovább edz; DC Athletics. Ruud Vormer a Club Brugge-től? Igen, Mats Rits és Simon Mignolet? Is. Edward Theuns, Lotte Kopecky, Stefan és Liam Everts…

Mindannyian DC Athletics felszerelésen edzenek. Nincs még egy olyan gyártó, amelyik annyi referenciát tudna bemutatni az élsportolóktól, mint amennyit a DC Athletics. 

Rendezés:
Listázás:
  • L.A. Sprint 3.0 fronthajtásos elliptikus tréner
    DC Athletics L.A. Sprint 3.0 fronthajtásos elliptikus tréner leírása A DC Athletics L.A. Sprint 3.0 fronthajtásos elliptikus tréner 2022 crosstrainereinek új sorozatát képviseli. Ez az L.A. Sprint crosstrainer nagyon hosszú elliptikus mozgást kínál, és intenzív otthoni használatra is alkalmas. Má..
    Nettó ár: 519.606Ft 659.900Ft