Vision Fitness

Ebben a menüpontban lebontva megtalálhatja Vision Fitness elliptikus tréner modelljeinket! Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból! Németországból szállítjuk mivel Európi központja ott található, de valójában Amerikában van a főhadiszállásuk! A Vision Fitness a Horizon Fitness nagy testvére, tehát ezen márka ellipszis trénerei is a Johnson Healt Tech anyacég gyermeke. A Vision fitness termékcsalád egy felsőkategóriás elliptikus tréner kínálattal rendelkezik, illetve fél profi és profi ellipszi trénerekkel is. Tehát kínálatunkban nem csak az otthoni felsőkategóriás luxus ellipsziseket, hanem a fél profi és professzionális elliptikus trénereket is megtalálhatják. Kiemelkedő technikai háttér, és tudás jellemzi ezen ellipszisjárókat is, társaikat akár évekkel megelőzve! Találja meg Ön is álmai Vision ellipszisét! Legyen hű társa a mindennapi edzések során!
 

Évtizedek óta tesztgyőztes termék

 

Vision Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
  • S60 profi elliptikus tréner
    Vision Fitness S60 profi elliptikus tréner leírása A Vision Fitness S60 profi elliptikus tréner kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális ellipszisjáró, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott Vision kénye..
    Nettó ár: 1.181.024Ft 1.499.900Ft 1.699.900Ft
  • S600E profi elliptikus tréner
    Vision Fitness S600E profi elliptikus tréner leírása A Vision Fitness S600E profi elliptikus tréner kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális ellipszisjáró, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott Vis..
    Nettó ár: 1.574.724Ft 1.999.900Ft 2.369.900Ft