Kiegészítő termékek ellipszis trénerekhez

Ebben a kategóriában a ellipszis trénereinkhez kapható kiegészítőinket tekinthetik meg. Megtalálhatóak karbantartási segédanyagok, talajvédő szőnyegek, pulzusmérők, vagy egyéb extra termékek, melyet a elliptikus trénerekre fel lehet szerelni. Hasznos és praktikus kiegészítők, ami segítségével a funkcionalitásban, az állapot megóvásban, vagy a környezeti elemek megóvásában segíthetnek. 

Rendezés:
Listázás:
 • Szilikon Spray OPN
  OPN Szilikon Spray Ez a Spray teljes egészében megegyezik a Horizon fitness címkével ellátott spray-vel - Egy helyen gyártják, külön címkével! OPN Szilikon Spray-e egy kitűnő minőségű szilikon spray, mely alkalmas a futópadok szalagjának kenésére. Használatával jelentősen megnövelhetjük futópadun..
  Nettó ár: 3.142Ft 3.990Ft
 • Talajvédő szőnyeg elliptikus trénerekhez
  Christopeit Talajvédő szőnyeg elliptikus trénerekhez leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Németországból szállítjuk. Otthoni használatra készült futópadok, ellipszis trénerek vagy nagyobb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtál..
  Nettó ár: 5.433Ft 6.900Ft
 • Talajvédő szőnyeg futópadokhoz
  Christopeit Talajvédő szőnyeg futópadokhoz leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Német piacról szállítjuk. Otthoni használatra készült futópadok, ellipszis trénerek vagy nagyobb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így b..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Christopeit Talajvédő szőnyeg XXL 250x80x0,3cm
  Christopeit Talajvédő szőnyeg XXL leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Német piacról szállítjuk. Otthoni használatra készült ellipszis trénerek vagy evezőpadok alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtálló lesz és hosszan v..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • Polar T34 mellkasi jeladó + öv
  Polar T34 mellkasi jeladó + öv leírás A Polar T34 mellkasi jeladó a Polar T31 mellkasi jeladó nagyobb hatósugárral rendelkező verziója, mely kifejezetten fitneszgépeken történő edzéshez fejlesztett modell. Számos sporteszköz támogatja ezt a típusú pulzusmérőt. Hogyan támogatja a ..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft
 • Bluetooth pulzusmérő öv
  Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv leírása A Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv segítségére lehet, hogy edzés közben mindig figyelje a pulzusát. A Horizon Bluetooth mellkaspántunk a lehető legpontosabb és biztonságosabb módon mutatja meg az értékeket, ezzel még hatékonyabbá teheti ..
  Nettó ár: 18.819Ft 23.900Ft
 • Talajvédő matrac B
  Horizon Fitness talajszőnyeg leírása A Horizon fitness talajszőnyeg termékünket egyenesen Németországból szállítjuk. Otthoni használatra készült ellipszis trénerek vagy nagyobb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtálló lesz és hosszan védi majd pa..
  Nettó ár: 18.819Ft 23.900Ft
 • Talajvédő matrac M 175 X 80 cm
  DC Athletics Talajvédő matrac M leírása Helyezze a DC Athletics védőszőnyeget fitneszfelszerelése alá, hogy megvédje a padlót a karcolásoktól és a nyomási pontoktól. Ez az erős talajvédő szőnyeg szinte elpusztíthatatlan, és alkalmas nagyon nehéz fitneszeszközök tárolására használat közben is..
  Nettó ár: 19.606Ft 24.900Ft
 • Talajvédő matrac L 200 X 95 cm
  DC Athletics Talajvédő matrac L leírása Helyezze a DC Athletics védőszőnyeget fitneszfelszerelése alá, hogy megvédje a padlót a karcolásoktól és a nyomási pontoktól. Ez az erős talajvédő szőnyeg szinte elpusztíthatatlan, és alkalmas nagyon nehéz fitneszeszközök tárolására használat közben is..
  Nettó ár: 21.181Ft 26.900Ft
 • Virtual Active USB Stick A csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick A csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick B csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick B csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick C csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick C csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. L..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft