Kettler

Rendezés:
Listázás:
 • Axos Cross M ellipszis tréner
  Kettler - Axos Cross M ellipszisjáró   A Kettler Axos Cross M mágnesfékes ellipszisjáró egy teljesen új kettler modell a az Axos szériából! Új fejlesztésű kettler gépek közé tartozik. Mágnesfékes fékrendszerrel rendelkezik, melyet a manuálisan szabályozhatunk 8 fokozatig, kb bruttó 12kg-o..
 • Axos Elliptical P fronthajtásos elliptikus tréner
  Kettler Axos Elliptical P fronthajtásos elliptikus tréner leírása A Kettler Axos Elliptical P fronthajtásos elliptikus tréner egy kiváló minőségű első lendkerekes ellipszis, mely könnyen kezelhető és használható funkciókkal van ellátva. Elektromos mágnesfékes rendszerrel van ellátva, mely 16..
 • CROSS ME! Ellipszisjáró
  Kettler - CROSS ME! Ellipszisjáró Kettler - CROSS ME! Ellipszisjáró   A kettler !me termékcsalád része a Cross !me. Kifejezetten Hölgyek részére készült innovatív formatervezett ellipszisjáróról beszélhetünk, mely mágnesfékes fékrendszerrel müködik, egyszerű könnyen kezelhető computerrel rendel..
 • Elyx 1 elliptikus tréner
  Kettler Elyx 1 elliptikus tréner Kettler Elyx 1 ellipszis tréner - Új 2011 / 2012-es modell! A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Az Elyx 1 a bevezető modell a kettler fronthajtásos elliptikus trénerek világába. A Kett..
 • Elyx 3 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 3 ellipszisjáró Kettler Elyx 3 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes formate..
 • Elyx 5 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 5 ellipszisjáró Kettler Elyx 5 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes formate..
 • Elyx 7 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 7 ellipszis tréner Kettler Elyx 7 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes form..
 • Ergometer CTR1 használt elliptikus tréner
  Kettler Ergométer CTR1 ellipszisjáró leírása Az elliptikus tréner kitűnő állapotban van. Cégünk szakszervizesei átnézték és ahol szükség volt, felújjították, kicserélték. Egy valóban átnézett, és jó állapotban lévő ellipszis tréner! Kettler Ergométer CTR1 ellipszisjáró mégtökéletesebb min..
 • ERGOMETER CTR3 ellipszisjáró
  Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró a CTR1-2 modell továbbfejlesztett változata mely mégtökéletesebb mint eddigi testvérei. Fordulatszámfüggetlen teljesítmény beállítás mely 25-400w-ig szabályozható. Fülcsipeszes és mark..
 • EXT 7 ellipszisjáró
  Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró a kategória csúcsa, méltán viselhetné a kategória királya címet is. Ennél a modellnél a fejlesztő mérnökök beleadtak apait anyait és megalkották az EXT7-et. Minden forgó alkatr..
 • Mondeo ellipszis tréner
  Kettler Mondeo ellipszisjáró - Használt Kettler Mondeo ellipszis tréner - egy használt modell kiválló állapotban. A termék átvizsgálása során semmilyen rendellenességgel nem találkozott szerviz csapatunk, így egy valóban remek terméket tudunk eladásra kínálni. Ebben a "régi" kettler ellipszis..
 • MONDEO ST ellipszisjáró
  Kettler Mondeo ST ellipszisjáró Kettler Mondeo ST egy olyan hibrid modell amely még a mágnesfékes kategóriába tartozik, de már digitális állíthatósággal rendelkezi. A korábbi Mondeo továbbfejlesztett változata. leglátványosabb eltérés az új computer, egy rendkívűl szép stílusos és legfőképpen könny..