Kettler

Rendezés:
Listázás:
 • CROSS ME! Ellipszisjáró
  Kettler - CROSS ME! Ellipszisjáró Kettler - CROSS ME! Ellipszisjáró   A kettler !me termékcsalád része a Cross !me. Kifejezetten Hölgyek részére készült innovatív formatervezett ellipszisjáróról beszélhetünk, mely mágnesfékes fékrendszerrel müködik, egyszerű könnyen kezelhető computerrel rendel..
 • Elyx 1 elliptikus tréner
  Kettler Elyx 1 elliptikus tréner Kettler Elyx 1 ellipszis tréner - Új 2011 / 2012-es modell! A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Az Elyx 1 a bevezető modell a kettler fronthajtásos elliptikus trénerek világába. A Kett..
 • Elyx 3 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 3 ellipszisjáró Kettler Elyx 3 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes formate..
 • Elyx 5 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 5 ellipszisjáró Kettler Elyx 5 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes formate..
 • Elyx 7 ellipszisjáró
  Kettler Elyx 7 ellipszis tréner Kettler Elyx 7 ellipszisjáró - A kettler végre újra megalkotta az első lendkerekes ellipszisjáróját melyet az ELYX sorozatban fedezhetünk fel. Sajnos évek óta nem volt első lendkerekes modellje, de most újra kapható. A Kettlertől már jól megszokott igényes form..
 • Ergometer CTR1 használt elliptikus tréner
  Kettler Ergométer CTR1 ellipszisjáró leírása Az elliptikus tréner kitűnő állapotban van. Cégünk szakszervizesei átnézték és ahol szükség volt, felújjították, kicserélték. Egy valóban átnézett, és jó állapotban lévő ellipszis tréner! Kettler Ergométer CTR1 ellipszisjáró mégtökéletesebb min..
 • ERGOMETER CTR3 ellipszisjáró
  Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró Kettler Ergométer CTR 3 ellipszisjáró a CTR1-2 modell továbbfejlesztett változata mely mégtökéletesebb mint eddigi testvérei. Fordulatszámfüggetlen teljesítmény beállítás mely 25-400w-ig szabályozható. Fülcsipeszes és mark..
 • EXT 7 ellipszisjáró
  Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró a kategória csúcsa, méltán viselhetné a kategória királya címet is. Ennél a modellnél a fejlesztő mérnökök beleadtak apait anyait és megalkották az EXT7-et. Minden forgó alkatr..
 • Mondeo ellipszis tréner
  Kettler Mondeo ellipszisjáró - Használt Kettler Mondeo ellipszis tréner - egy használt modell kiválló állapotban. A termék átvizsgálása során semmilyen rendellenességgel nem találkozott szerviz csapatunk, így egy valóban remek terméket tudunk eladásra kínálni. Ebben a "régi" kettler ellipszis..
 • MONDEO ST ellipszisjáró
  Kettler Mondeo ST ellipszisjáró Kettler Mondeo ST egy olyan hibrid modell amely még a mágnesfékes kategóriába tartozik, de már digitális állíthatósággal rendelkezi. A korábbi Mondeo továbbfejlesztett változata. leglátványosabb eltérés az új computer, egy rendkívűl szép stílusos és legfőképpen könny..
 • NORDIC TRAINER
  Kettler Nordic Trainer   Kettler Nordic Trainer egy újjítás a fitnesz gépek piacán. Egy forradalmian új cardió gépről beszélhetünk. Ez a gép szinte minden izomcsoportot megmozgat. Extended Motion technika itt is megtalálható csak úgy mint az EXT 7 ellipszisjárónál. Forgó alkatrészei a már megs..
 • Rivo M ellipszis tréner
  Kettler Rivo M ellipszis tréner leírása A Kettler Rivo M Mágnesfékes ellipszis tréner egy teljesen új modell! Új fejlesztésű kettler gépek közé tartozik. Mágnesfékes fékrendszer melyet kézzel szabályozhatunk 1-8 fokozatig, 12kg-os lendkerék, golyóscsapágyas csuklók, 110kg-os teherbírás jellemez.&..