Robust

Rendezés:
Listázás:
 • Alfa Elliptikus tréner
  Robust Alfa Elliptikus tréner leírása A Robust Alfa Elliptikus tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Egyszerű és könnyen kezelhető modell, mely kb 4-5kg-os lendítőkerékkel van ellátva. Lendítő tömege kb 11kg (mely az ö..
 • Astra ellipszis tréner
  Robust Astra elliptikus tréner leírása: A Robust Astra ellipszis tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Egyszerű és könnyen kezelhető modell, mely kb 6kg-os lendítőkerékkel van ellátva. Lendítő tömege megfelelő ellenállá..
 • Boston Ellipszis tréner
  Robust - Boston Ellipszis tréner Robust - Boston Ellipszisjáró ellipszisjáró Robust Boston elliptical - Erő, design és megbízhatóság A Robust Boston elliptikus gépre elegáns megjelenése mellett a programozható, nagy kijelzővel ellátott komputere hívja fel a fig..
 • Cosmos elliptikus tréner
  Robust Cosmos elliptikus tréner A Robust Cosmos elliptikus tréner, mely ergométeres fékrendszerrel rendelkezik, így az összes funkciót computerről vezérelhetjük. Bruttó 18kg-os lendítő tömeggel* megfelelő ellenállást biztosít az otthoni edzésekhez. Hálózatról működtethető, 12 pro..
 • Cross Elliptikus tréner
  Robust Cross Elliptikus tréner   A Robust Cross Elliptikus tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Nem vitás, a Robust Cross ellipszis tréner beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A számtalan programvariációt kínáló k..
 • Energetic elliptikus tréner
  Robust Energetic elliptikus tréner leírása: A Robust Energetic ellipszis tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Nem vitás, a Robust Energetic ellipszis tréner beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Egyszerű és könnyen kez..
 • Galaxy Ellipszisjáró
  Robust Galaxy Ellipszisjáró Robust Galaxy elliptical - Tudatos választás A Robust Galaxy elliptikus gép megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható elliptical öltsön formát. Nem vitás, a Robust Galaxy ellipszis tréner beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A szám..
 • Graphite ellipszis tréner
  Robust Graphite ellipszis tréner A Robust Graphite ellipszis tréner, mely ergométeres fékrendszerrel rendelkezik, így az összes funkciót computerről vezérelhetjük. Bruttó 16kg-os lendítő tömeggel* megfelelő ellenállást biztosít az otthoni edzésekhez. Hálózatról működtethető, 15 p..
 • Green Ellipszisjáró
  Robust Green Ellipszisjáró Robust Green elliptical - Vagányság és megbízhatóság   A Robust Green elliptical formabontó, már első ránézésre is modern, de a megszokottól eltérő megjelenésével hívja fel magára figyelmet. A Green elliptikus gép ugyanakkor csendes, karbantartást nem igénylő mágnesfé..
 • Impact ellipszis tréner
  Robust Impact elliptikus tréner A Robust Impact ellipszis tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Nem vitás, a Robust Impact ellipszis tréner beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Egyszerű és könnyen kezelhető modell, mel..
 • Lexon Ellipszisjáró
  Robust Lexon ellipszisjáró Robust Lexon elliptical - Nincs több kifogás   A Robust Lexon elliptical egyenletes hajtását mágneses fékrendszere biztosítja. Esztétikus formatervezésének, illetve kis méretének, valamint a Lexon elliptikus gép szállítógörgői biztosította könnyű mozgathatóságának kös..
 • Ohio Elliptikus gép
  Robust Ohio elliptikus tréner leírása: A Robust Ohio ellipszis tréner megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy sokoldalú, kompakt és megbízható ellipszis öltsön formát. Egyszerű és könnyen kezelhető modell, mely kb 5kg-os lendítőkerékkel van ellátva. Lendítő tömege megfelelő ellenállást..